ONDERDELEN & ACCESSOIRES
 

Naast fietsmerken bieden we een rijk assortiment onderdelen en accessoires aan. Het aanbod is groot en gevarieerd, hieronder vindt u een selectie per productgroep.
 

TASSEN, MANDEN EN KRATTEN
 

Zoals bij meerdere productgroepen het geval is, zijn er verschillende categorieën te onderscheiden. We bieden bijvoorbeeld een heel aantal tassen, manden en kratten aan in het lifestyle segment. Merken die deze producten voeren zijn New Looxs en Basil. Ook het merk Brooks (zie ook zadels) biedt een steeds groter assortiment lederen tassen. Naast deze lifestyle artikelen, biedt ons assortiment ook volop sportieve tassen. Denk hierbij aan de zadeltasjes van Topeak of de diverse rugtassen van CamelBak, voorzien van drinkreservoir.
 

KINDERZITJES
 

Kinderzitjes

De kinderzitjes zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. DeFietsspecialist biedt de welbekende zitjes van Qibbel, Yepp en Bobike aan. Maar ook voor kinderzitjes van Polisport kan de tweewielerspecialist bij ons terecht. Daarnaast heeft DeFietsspecialist in samenwerking met Yepp een collectie fietstrailers voor het vervoer van kinderen ontwikkeld: model solo en duo, voor het vervoeren van één of twee kinderen!
 

BANDEN
 

Banden

Uiteraard heeft DeFietsspecialist een ruim aanbod in kwaliteitsfietsbanden. Zo hebben we de merken Schwalbe, Michelin,CST en Continental in het assortiment.
 

ZADELS
 

Brooks is het oudste, nog opererende zadelbedrijf van de wereld en maakt leren zadels sinds de uitvinding van de fiets. Naast dit historierijke merk heeft DeFietsspecialist ook het bekende merk Selle Royal in het assortiment. Sportieve zadels zijn te verkrijgen uit de collecties van Selle Royal, Ergon en Terry.
 

SLOTEN
 

 

Ons merkaanbod in sloten bestaat uit de collecties van AXA, Abus, Python, Spanninga en Simson. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten.
 

VERLICHTING
 

 

Een goede fietsverlichting is van groot belang. In ons assortiment zijn verschillende merken verkrijgbaar, zoals AXA, IKZI, Marwi, Move, Simson Spanninga en Topeak.
 

TECHNIEK
 

 

Op het gebied van techniek biedt DeFietsspecialist een uitgebreid assortiment producten van de merken KMC, Shimano, Simson, Union en Ursus. Denk ook aan fietsgerelateerde gereedschappen en onderdelen van Cyclus en de kwaliteitsgereedschappen en minitools van Topeak.
 

SPORTIEF
 

 

DeFietsspecialist heeft een uitgebreid sportief assortiment. Op het gebied van helmen bieden wij MET aan. MET is een totaalleverancier van helmen en maakt helmen voor wielrenners, mountainbikers en kinderen. Fietskleding voor de sportieve fietser is er van het merk Adidas. Op het gebied van handvatten heeft DeFietsspecialist het topmerk Ergon. Deze ergonomische handvatten bieden een optimale balans tussen comfort en prestatie. Topeak heeft een uitgebreid assortiment, variërend van tools tot pompen, fietskarren, smartphone-hoesjes, dragers en verlichting. Op het gebied van voeding biedt DeFietsspecialist het kwaliteitsmerk Nutrixxion. Dit Duitse merk maakt voedingsrepen, dranken/poeders en gels in verschillende smaken. Ook heeft Kruitbosch sportbrillenmerk Tifosi in haar assortiment. Tifosi maakt kwalitatief hoogwaardige brillen tegen een betaalbare prijs. Daarnaast heeft DeFietsspecialist het merk Tacx, bekend van haar fietstrainers en overige sportieve onderdelen en accessoires.
 

Back to Top