Hoe werkt het 

Bij DeFietsspecialist kunt u uw nieuwe fiets en accessoires die je online besteld ook afhalen.U kunt uw bestelling afhalen bij 1 van de afhaalpunten. Een andere optie is om uw bestelling op te halen bij een van onze winkels.

Afhalen bij onze afhaalpunten

Wanneer u besluit om je bestelling af te halen bij ons afhaalpunt, bijvoorbeeld omdat deze dichtbij uw huis is, dan dient u met de volgende punten rekening te houden. Betalen bij het afhaalpunt kan alleen contant en gepast. De fiets wordt door een van onze medewerkers op maat afgesteld. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u de bestelling zelf wilt afhalen of dat u de bestelling wilt laten bezorgen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst op de website, sturen wij u een e-mail wanneer de fiets of de bestelling voor u klaar staat. Indien u een fiets heeft besteld en deze komt afhalen, staat deze rijklaar voor u afgemonteerd. U kunt er meteen op fietsen of hem achter op een fietsdrager plaatsen. Fietsdragers worden fabrieksklaar in doos afgeleverd.

Productinspectie

Bij het afhalen van een fiets of accessoires in een van de afhaalpunten, is het natuurlijk mogelijk om uw bestelling te inspecteren voordat u ze in ontvangst neemt . Vragen over het product kunnen terplaatse door een van onze medewerkers van het afhaalpunt beantwoord worden. Het is ook mogelijk om losse accessoires bij een afhaalpunt op te halen.

Waar vindt u onze afhaalpunten

Vliegend Hert Bvba
Trooststraat 34-36
B-2650    Edegem
+32 (0)3 457.27.69

Maandag t/m Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 - 16.00 uur

Bike Solutions.
Anna Bijnsstraat 1
B-2845            Niel
+32 (0)475.42.75.39

Maandag t/m Vrijdag 19.00 - 23.00 uur
Zaterdag op afspraak


* Het is bij de afhaalpunten mogelijk om ook buiten de openingstijden uw bestelling op te halen. Neem hiervoor van te voren contact op met het afhaalpunt waar u de bestelling wilt afhalen.

Afhalen in de winkels

Het voordeel van zelf afhalen in een van onze winkels, is dat de fiets ook naar uw persoonlijke wensen wordt afgesteld. Denk hierbij aan zadel en stuur hoogte. U gaat weg met een perfect op maat afgestelde fiets. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u de bestelling zelf wilt afhalen of dat u de bestelling wilt laten bezorgen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst op de website, sturen wij u een e-mail wanneer de fiets of de bestelling voor u klaar staat. Indien u een fiets heeft besteld en deze komt afhalen, staat deze rijklaar voor u afgemonteerd. U kunt er meteen op fietsen. Fietsdragers worden fabrieksklaar in doos afgeleverd.

Betalen

U kunt bij het afhalen in de winkel eventuele extra onderdelen of accessoires pinnen of contant betalen. Pinnen geniet onze voorkeur. Betalen met een creditcard in de winkel is niet mogelijk.

Product inspectie & Testrit

Het grote voordeel van afhalen in de winkel is dat u ter plaatste het product kunt inspecteren. Productvragen kunnen worden beantwoord door onze ervaren winkelmedewerkers. Mochten er dus nog dingen zijn die niet volledig naar uw wens zijn, dan kunnen deze ter plekke worden aangepast. Tevens kunt u bij het afhalen direct een testrit maken om uw gekochte fiets meteen aan een goede test te onderwerpen.

Afmontage op maat

Een ander voordeel bij het afhalen van de fiets in onze winkel is dat, onze ervaren monteurs, voor u ook direct het stuur en het zadel op de juiste hoogte kunnen afmonteren. Dit is afhankelijk van uw lengte.

Afhaaladres Winkels

Vliegend Hert Bvba te Edegem
Trooststraat 34-36
B-2650     Edegem
+32 (0)3 457.27.69      

Klik hier voor de openingsuren.


Parkeren

Wij hebben een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Heeft u hulp nodig bij het inladen van de bestelling, dan staan wij uiteraard voor u klaar. DeFietsspecialist is makkelijk bereikbaar met de auto. Via de A12 of E19 zijn wij snel bereikbaar.

Back to Top