Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling klaar gemaakt voor verzending, je ontvangt dan ook onmiddelijk de Track & Trace gegevens om je pakket te volgen.


De verzendtijd bedraagt na ontvangst van de verzendbevestiging 1-3 werkdagen.
Leveringen door DHL, GLS en TNT gebeuren van Maandag tot Zaterdag.

 

Door onze ruime voorraad en goede afspraken met onze leveranciers zijn wij in staat zeer snel te leveren.

Tot nu toe is het ons gelukt om meer dan 95 procent van onze orders binnen
2 werkdagen te verzenden, en wij streven ernaar om dit zo te houden !

 

Bestellingen geplaatst voor 15:00 uur worden op werkdagen vaak dezelfde dag nog verstuurd. Bij een bestelling op Zaterdag of Zondag wordt je pakket op maandag verstuurd.

 

Nadat uw bestelling is verzonden ontvang je een e-mail met de Track & Trace gegevens. Met deze  Track & Trace gegevens kan  je je bestelling online volgen. Uiteraard kan je je bestelling ook volgen in je persoonlijke account pagina. Deze status wordt iedere keer aangepast op het moment dat je bestelling een handeling ondervind.

 

Pakketleveringen 
 

Uw pakket wordt thuis of op het werk geleverd        
Standaard pakketlevering

Ideaal gezien neemt u uw pakket persoonlijk in ontvangst. U bevestigt de ontvangst van het pakket met uw handtekening op de handscanner van de chauffeur. Uiteraard kan ook een ander lid van uw gezin het pakket in uw naam in ontvangst nemen.

Uw pakket ophalen in een Afhaalpunt  
Niemand aanwezig?

De chauffeur vraagt een buur of hij/zij uw pakket voor u in ontvangst kan nemen. Indien dit niet het geval is, levert deze uw pakket aan een dichtbijgelegen ParcelShop, uiteraard op voorwaarde dat de ParcelShop in uw buurt ligt. U kan er het pakket vervolgens binnen de volgende negen werkdagen afhalen.

Indien het pakket niet kan worden geleverd - geen buurman die het in ontvangst kan nemen of geen ParcelShop vlak bij uw adres - neemt de chauffeur het pakket mee terug naar het depot (distributiecentrum).

Niet thuis? U ontvangt een bericht  
Bericht van aanbieding

Indien het pakket niet op het opgegeven leveringsadres kan worden geleverd, laat de chauffeur een bericht van aanbieding achter. Op dit bericht vindt u belangrijke informatie zoals de naam van uw buur of info over de ParcelShop of het depot.

Volg je pakket met de Track & Trace gegevens  
Uw "Track ID"

Op het bericht van aanbieding vindt u de "Track ID". Met deze code of het pakketnummer kan u online op uw smartphone of via een SMS nagaan waar zich uw pakket bevindt.

De chauffeur komt een tweede keer langs om je pakket te leveren  
Tweede leveringspoging

De chauffeur zal uw pakket een tweede maal bij u trachten af te leveren indien er bij de eerste poging niemand thuis was en er geen buurman het pakket in ontvangst kon nemen en er geen ParcelShop in uw buurt ligt.

Leveringstijden  
Lever- en transporttijden

De transport firmas leveren pakketten op werkdagen van maandag tot vrijdag, in België over het algemeen binnen 24 uur. Deze standaard levertijd is evenwel niet vast of gegarandeerd. Pakketten worden over de weg vervoerd en verkeersproblemen kunnen uiteraard tot vertragingen leiden.


Snel en Betrouwbaar. Zo wenst u uw pakket graag te ontvangen. En dat is precies hoe DeFietsspecialist uw pakket bij u wil leveren.

 

Wens je meer informatie over de levertijden neem dan contact met ons op per telefoon of E-mail !

 

Back to Top